شتابدهنده پرتقال در روز دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ضمن شرکت در اولین رویداد از سلسله رویدادهای پیوند صندوق نوآوری و شکوفایی، نسبت به عقد و تبادل اولین قرارداد این مجموعه رویدادها با یکی از تیم های پژوهشی نخبه و مستعد کشور در حوزه زیست فناوری کشاورزی و غذایی اقدام نمود.
تیم مذکور که «آلژی تک» نام دارد بر فناوری توسعه قوام دهنده های ویژه صنایع غذایی متمرکز شده و موفق به طراحی و توسعه فرآیند استخراج آلژینات از جلبک گردیده است.
آرین عقیلی، مدیرعامل شتابدهنده پرتقال ضمن تبادل قرارداد مذکور که در حضور مدیرعامل محترم صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر علی وحدت؛ دبیر محترم ستاد زیست فناوری، دکتر مصطفی قانعی؛ وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر منصور غلامی و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی صورت پذیرفت، ابراز امیدواری نمود که توسعه حمایت های دولتی از همکاری های مرحله بذری فیمابین استارتاپ ها و شتابدهنده ها در قالب رویدادها و برنامه های نوآورانه ای مانند پیوند می تواند ضمن پویایی هر چه بیشتر اکوسیستم نوآوری کشور به شتابدهی به کارآفرینی فناورانه و توجه بیشتر بخش تحقیق و توسعه دولتی به تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی منجر گردد.
لازم بذکر است رویدادهای پیوند به منظور بهم رسانی صاحبان ایده های استارت آپی و شتابدهنده ها و با مدیریت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می گردند و در اولین مراحل شکل گیری ایده و نمونه اولیه، بستری مناسب برای آشنایی و برقراری تعامل کاری فیمابین استارتاپ ها (یا هسته های پژوهشی متمرکز بر کارآفرینی) و شتابدهنده های دانش بنیان کشور می باشند.
فعالیت شتابدهنده ها، هزینه های چشمگیری دارد و با ریسک های مختلفی نیز همراه است. بنابراین در اغلب کشورها، نهادهای دولتی و عمومی، با کمک های بلاعوض از این نوع فعالیت ها حمایت می کنند. صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در راستای کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار و تجاری سازی نوآوری ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات و کاربردی کردن دانش از فعالیت شتابدهی ایده های فناورانه حمایت می کند.
این حمایت از طریق رویداد پیوند به این شکل خواهد بود که ایده پردازان و استارت آپ هایی که هنوز به مرحله MVP نرسیده اند طی فراخوانی شناسایی شده و آماده ارائه به شتابدهنده ها می شوند.